NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de actviteiten van de stichting via de e-mail.

Meld je HIER aan!

 

Word Donateur

Volg ons ook via ....
  • Facebook: stichtingzinloosgewelddieren
  • Twitter: dierenleed

Meldlijn dierenmishandeling

Waarom deze meldlijn?

Door het voeren van verschillende rechtszaken tegen politie, overheid, Landelijke inspectiedienst dierenbescherming, heeft de Stichting gemerkt dat vaak de overheids instanties die over de welzijn van de dieren moeten waken, er een puinhoop van maken. Wij als stichting onderzoeken deze zaken en spannen zo nodig rechtszaken aan. Zonder de meldingen van dierenvrienden kunnen we geen actie ondernemen.

Doorom roepen wij iedereen op om zaken te melden op het gebied van dierenleed. Wij verzamelen de klachten en gaan kijken waar mogelijkheden liggen om op politiek, gemeentelijk nivo misstanden te veranderen.

Inbeslag genomen dieren

Momenteel worden er door een partner van de stichting veel rechtszaken gevoerd over in beslag genomen dieren, wij merken vaak dat dieren onterrecht in beslag zijn genomen en eindigen in de vleesverwerkende industrie. De overheid maakt veel fouten tijdens deze inbeslagnames waardoor dieren onnodig lijden en afgemaakt worden. Wij als stichting vinden dat in beslagname het uiterste middel moet zijn, beter kan de eigenaar gedwongen worden om zijn dieren beter te verzorgen.

Zijn er bij u ook dieren inbeslag genomen meld deze dan klacht over de overheid, wij geven dit door aan onze partner, deze zal contact met u opnemen.

Wat kunt u doen!

Wilt u een klacht deponeren, maak dan gebruik van een van onderstaande formulieren.

U dient ten alle tijde na het indienen van de klacht de mail te actieveren die u van ons ontvangt, indien u dit niet doet, zal de klacht niet bij ons gemeld worden. Let op, bij spoedeisende zaken ten alle tijde contact opnemen met de Dierenpolitie. Wij verzoeken u ook de klacht middels een van onderstaande formulieren te deponeren.

U kunt een melding maken over de volgende zaken:

- mishandeling dieren

- klacht over verkoop van dieren

- klacht over vervoer van dieren

- klacht over dienstverlenende organisaties

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com