NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de actviteiten van de stichting via de e-mail.

Meld je HIER aan!

 

Word Donateur

Volg ons ook via ....
  • Facebook: stichtingzinloosgewelddieren
  • Twitter: dierenleed

Politie slaat de plank mis

Politie slaat de plank weer finaal mis

Het was weer eens zover, de politie had niets anders te doen dan burgertje plagen.

Om 2200 uur standen er 3 politie agenten bij mij aan de deur, ze vroegen of de Audi van mij was, ik beaamde dat, ze vroegen verder door of ik de laatste twee dagen in een bepaalde straat was geweest, of dat er iemand anders in mijn auto had gereden. De schrik sloeg me om het hart……zou er een iets vreselijks gebeurd zijn……

Ik bleef hoe dan ook aangeven dat er niemand in mijn auto had gereden en dat ik daar zeker niet was geweest…de agent toonde me een foto van mijn auto, met kenteken. Ik herkende de plek. Drie weken daarvoor had ik een melding ontvangen dat buurtbewoners zich grote zorgen maakten. Er was een man overleden en hij had pony’s en de buurtbewoners gaven aan dat de dieren niets te drinken en te eten hadden. Toen ben ik naar de betreffende plek heen gereden, om te kijken….

toen de agent me de foto liet zien ontplofte ik bijna van woede, de agent vertelde mij dat de manen van de pony’s geknipt waren…..   vandaag…..ik bleef maar foeteren op de agent dat hij eerst zijn werk eens goed moest doen, voordat ze met een politie macht van 3 personen s’ avonds laat bij mij aan de deur kwamen……

Een tijd geleden heeft iemand mij geslagen tijdens een avond stappen, wist wie het was, ik kon daar niet eens aangifte tegen doen…..en nu komen ze bij mij aan de deur te janken over manen die geknipt waren van een pony……ik moet wel op gaan passen, dat binnenkort in Nederland er niet een dood paard ligt……en dat ik dit jaar of vorig jaar daar ergens in de buurt ben geweest, want voordat je het weet staat het arrestatie team voor mijn deur en word ik in de boeien geslagen…. Man o Man…….de agent zei : ‘ach dan zullen het wel die meisjes gedaan hebben, die er altijd op rijden” Tja zou je dan niet eerst je werk eens goed doen voordat je zomaar met drie man sterk aan de deur komt van burgers..

De politie agent gaf aan dat dieren-leed hem aan het hart ging….ja ja…. foutje bedankt….gaf hem aan dat dat de politie vaker mij ten onrechte aanzag als dierenbeul, als klap op de vuurpijl heb ik een peilzender onder mijn auto gehad en is mijn telefoon getapt……..tja…tja …foutje bedankt……politie ga nu eens echt boeven vangen en zorg dat je eerst goed onderzoek doet, voordat jullie weer bij me aan de deur komen……

Henk ten napel

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com